Varför finns Lånbyte?

Vi är en fristående låneförmedlare som gör att vi förhandlar boräntan med flera banker i Sverige. Fristående innebär att vi är inte ägda av någon bolånebank. Att ansöka om ett erbjudande är alltid kostnadsfritt. Först när du accepterat det erbjudande vi förhandlat fram åt dig betalar du vår avgift.

Varför välja Lånbyte?

  • Vi sparar pengar åt våra kunder. Våra snittkunder sparar 15 000 kr/år. En del så mycket som upp till 35 000 kr/år. Sparrekordet hos oss är 93 000kr/år!
  • Att kontakta flera banker tar inte bara tid, utan varje bank tar även en egen kreditupplysning (UC). Detta leder till att din kreditprofil ofta försämras. Du kan få avslag just för att du ansökt hos flera banker samtidigt. (På grund av för många kreditupplysningar.) Vi gör en kreditupplysning, men får svar från flera banker.
  • Vår tjänst är effektiv. Vår ansökan tar några minuter och vi prövar din profil hos flera olika banker samtidigt. Bolån ska vara enkelt och snabbt. Du sparar tid.
  • För vår service tar vi ut en avgift om 795 kr. Avgiften är den samma oavsett hur stora dina besparingar blir med en lägre boränta. Avgiften betalas först då du tackat ja till ett erbjudande från oss. Fast pris, oavsett bolånets storlek.
  • Att förhandla med banker om sin ränta kan vara svårt. Hos oss får du en egen erfaren bolånespecialist som hjälper dig hela vägen mot en lägre boränta. Du slipper ta förhandlingen med banken.

 

Lånbyte är ett Konsumentkreditinstitut som står under tillsyn av Finansinspektionen och bedriver tillståndspliktig verksamhet.

Grundat: 2012
VD: Alexander Widegren
Organisationsnummer: 556891-0276
Adress: Engelbrektsgatan 4, 114 32, Stockholm

Ordlista boränta & bolån

Vill du veta mer om begreppen inom bolån?
Läs mer här

Vill du jobba med oss?
Läs mer här

Lånbyte i media

Lånbyte har bla medverkat i SVT, SvD, Dagens Industri, SvD Näringsliv och Tv4.

Läs mer här

Kundtjänst

Telefon: 08 - 12 13 77 00
Mån - tors: 09.00 - 18.00
Fredagar: 09.00 - 16.00
E-post: kundtjanst@lanbyte.se
Frågor och Svar
Villkor

Lånbyte är ett Konsumentkreditinstitut som står under tillsyn av Finansinspektionen och bedriver tillståndspliktig verksamhet.

Föregående månads snittränta (3-mån), kreditgivarens eventuella avgifter kan tillkomma

Lånbyte i samarbete med:
vi i villa
DN.se
Sydsvenskan
Expressen
Lånbyte omnämnd i:
DN
Expressen